Diego Armando va nèixer ja fa uns quinze anys al mateix moment de la gestació de Bankrobber i no és altra cosa que la màscara sota la qual m’amago. I partir d’aquest 2015 és la meva ocupació principal després de deixar la meva activitat en el millor segell del món , Bankrobber!

La meva relació amb el món del dj  va començar tot punxant amb K7 als 12 anys a les festes adolescents de quan estudiava EGB.  Uns anys més tard vaig adoptar al meu primer pseudònim,  Sembei Norimaki , però al cap de poc i per mediació de Mani (Stone Roses/Primal Scream) i unes amigues de la Sala Apolo , vaig adoptar Diego Armando  com a crit de guerra. Higher than the Sun!

He format part  del  Bankrobber Gang .  I m ‘he curtit en mil i una cabines de la ciutat comtal i rodalies : Powder Room (Apolo), La 2 de Nitsa , Marula Cafè, Gusto aka Switch , Rachdingue , Maumau, Sidecar, Ocaña, Sifó, Fantástico, Becool entre d’altres i en Festivals com Sónar,  Faraday  ,PopArb , Piknic Electronik,  Mostra Sonora i Visual i Rock Circus (Itàlia). I he tingut el privilegi de compartir escenari amb Ike Turner, Maceo Parker, The Streets, Mdou Moctar , Mammane Sanni, The Ex, Fendika, Zea, King Ayisoba…i recentment he començat a girar per Europa.

També vaig aprendre molt dels més de cinc anys que vaig estar vinculat a Scannerfm, on Morsambxilòfons, el meu programa, em va servir per experimentar les connexions impossibles. I aquest 2015 he repescat alguns conceptes i he creat Soroll de Fons , un programa que novament es pot escoltar a l’emissora . Un programa en directe , mensual i on la música serà com sempre la protagonista!

El Blog serà la meva forma de donar veu a les coses que m’ interessen i per informar de les sessions i acitvitats que vaig portant a terme.

Ha dit Guillamino de mi:

Francesc Xavier Riembau i Rosich Aka Diego Armando. Amb la tramuntana a la contra, picant i repicant, sempre el got mig ple, sempre muntanya amunt, barbes i ulleres per veure’t millor, per menjar-te millor. Nét d’Indià amb esperit de Rock & Roll, cubà, rastafari, digger de servei 24h, jamesbrownià, detroitià, de look talibà i flamenc, al xic just de Punk i de sempre mal tallat de l’Empordà. 

diegoarmandohot

Foto: Romina Fusco

1 comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: